Paul de Vries stapt in brommobielen

Paul de Vries begint een Ligier Experience Store in Doesburg. De nieuwe showroom bij Arnhem moet het hart van het brommobielmerk worden in Nederland.

Klanten kunnen er de zeven modellen van Ligier en de zustermerken Ligier Professional en Microcar bekijken en kopen. Het aanbieden van private lease wordt een belangrijke pijler voor het merk in Nederland, zo laat men in een verklaring weten. De Vries, bekend van onder meer #DCDW en bij AM als jurylid betrokken bij de Occasion van het Jaar-verkiezing, wil de Ligiers ook volledig online verkopen,

Processen

Ligier verkoopt in Nederland op jaarbasis zo’n 750 exemplaren. Als het aan De Vries ligt, worden dat er meer: “Wij hebben met #DCDW het doel om verkopers in de autobranche beter te maken. Of je nu een brommobiel of een auto verkoopt, de processen zijn hetzelfde. Eindelijk kan ik het verkopen van voertuigen combineren met de kennis die wij hebben van leads. Dat maakt dit dealerschap extra interessant voor me.”

Service en verkoopondersteuning worden straks geboden via een op te richten netwerk van Ligier-agenten die door de Experience Store in Doesburg bediend gaan worden.

Reageren
500 tekens over
Paul de Vries stapt in brommobielen - Automobielmanagement.nl

Paul de Vries stapt in brommobielen

Paul de Vries begint een Ligier Experience Store in Doesburg. De nieuwe showroom bij Arnhem moet het hart van het brommobielmerk worden in Nederland.

Klanten kunnen er de zeven modellen van Ligier en de zustermerken Ligier Professional en Microcar bekijken en kopen. Het aanbieden van private lease wordt een belangrijke pijler voor het merk in Nederland, zo laat men in een verklaring weten. De Vries, bekend van onder meer #DCDW en bij AM als jurylid betrokken bij de Occasion van het Jaar-verkiezing, wil de Ligiers ook volledig online verkopen,

Processen

Ligier verkoopt in Nederland op jaarbasis zo’n 750 exemplaren. Als het aan De Vries ligt, worden dat er meer: “Wij hebben met #DCDW het doel om verkopers in de autobranche beter te maken. Of je nu een brommobiel of een auto verkoopt, de processen zijn hetzelfde. Eindelijk kan ik het verkopen van voertuigen combineren met de kennis die wij hebben van leads. Dat maakt dit dealerschap extra interessant voor me.”

Service en verkoopondersteuning worden straks geboden via een op te richten netwerk van Ligier-agenten die door de Experience Store in Doesburg bediend gaan worden.