Kom naar het Findio Automotive Golf Event 2022

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseren Automotive en Automotive Insiders gezamenlijk het Findio Automotive Golf Event 2022. Directies en management uit de gehele branche komen die dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Dé ideale gelegenheid dus om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Dit jaar spelen we op de mooie baan van Golfpark Wilnis, in het Groene Hart. Om het aantrekkelijk te maken voor spelers van alle niveaus spelen we de spelvorm Texas Scramble. Er kan worden gekozen tussen 18 of 9 holes. Voor deelnemers die willen kennismaken met de golfsport is er de mogelijkheid om een clinic te volgen, onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. Na de clinic kan het geleerde in de praktijk worden gebracht op de PAR3 baan.

Aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het clubhuis en is er gelegenheid om op te frissen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ.

Meedoen? Aanmelden kan hier.

Reageren
500 tekens over
Kom naar het Findio Automotive Golf Event 2022 - Automobielmanagement.nl

Kom naar het Findio Automotive Golf Event 2022

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseren Automotive en Automotive Insiders gezamenlijk het Findio Automotive Golf Event 2022. Directies en management uit de gehele branche komen die dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Dé ideale gelegenheid dus om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Dit jaar spelen we op de mooie baan van Golfpark Wilnis, in het Groene Hart. Om het aantrekkelijk te maken voor spelers van alle niveaus spelen we de spelvorm Texas Scramble. Er kan worden gekozen tussen 18 of 9 holes. Voor deelnemers die willen kennismaken met de golfsport is er de mogelijkheid om een clinic te volgen, onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. Na de clinic kan het geleerde in de praktijk worden gebracht op de PAR3 baan.

Aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het clubhuis en is er gelegenheid om op te frissen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ.

Meedoen? Aanmelden kan hier.