Meld je aan voor de Insiders Classic & Cabrio Rally

De 4e editie van de Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gereden op zaterdag 2 juli 2022. Een event voor vakgenoten onder elkaar, die hun opwachting nu eens niet in hun vertrouwde leaseauto maken, maar in een minimaal 25 jaar oude klassieker of cabrio.

Net als voorgaande edities zullen vroeg in de ochtend de eerste teams zich melden om het rallyschildje in ontvangst te nemen, de wagens van de overige deelnemers te bewonderen en te netwerken. De afgelopen edities gaf een keur aan fraaie modellen te zien en de tientallen teams waren een afspiegeling van alle segmenten van de autobranche.

De route leidt deze editie langs een bijzonder fraaie lunchlocatie waar de inwendige mens verzorgd wordt. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar de vertreklocatie, waar de deelnemers een diner wacht en er volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Meedoen met de Insiders Classic & Cabrio Rally? Aanmelden kan hier!

Reageren
500 tekens over
Meld je aan voor de Insiders Classic & Cabrio Rally - Automobielmanagement.nl

Meld je aan voor de Insiders Classic & Cabrio Rally

De 4e editie van de Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gereden op zaterdag 2 juli 2022. Een event voor vakgenoten onder elkaar, die hun opwachting nu eens niet in hun vertrouwde leaseauto maken, maar in een minimaal 25 jaar oude klassieker of cabrio.

Net als voorgaande edities zullen vroeg in de ochtend de eerste teams zich melden om het rallyschildje in ontvangst te nemen, de wagens van de overige deelnemers te bewonderen en te netwerken. De afgelopen edities gaf een keur aan fraaie modellen te zien en de tientallen teams waren een afspiegeling van alle segmenten van de autobranche.

De route leidt deze editie langs een bijzonder fraaie lunchlocatie waar de inwendige mens verzorgd wordt. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar de vertreklocatie, waar de deelnemers een diner wacht en er volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Meedoen met de Insiders Classic & Cabrio Rally? Aanmelden kan hier!