Autoverhuurder organiseert benefietconcert voor oorlogsslachtoffers Oekraïne

Autoverhuurbedrijf Enterprise organiseert op donderdag 30 juni een benefietconcert voor het gezin van de 18-jarige Viacheslav Yalov uit Oekraïne. De moeder van de jongen kwam in maart om bij een bombardement en sindsdien draagt hij de zorg voor zijn vier broertjes en zusjes.

Het muziekgezelschap bestaat onder andere uit de van oorsprong Russische celliste Maya Fridman en de Oekraïense zangeres Maryana Golovchenko. Zij brengen tot circa 19.30 uur diverse muziekstijlen ten gehore.

Hulp bieden

CEO Thomas Wolters van Enterprise Netherlands kwam via zijn van oorsprong Oekraïense buurman en tevens vermaard balletdanser in contact met de muzikanten: “De beelden uit Oekraïne grijpen ons allemaal al maandenlang aan en je vraagt je af wat je kunt doen om mensen te helpen. Op deze manier kunnen we een mooi concert organiseren en tegelijkertijd hulp bieden aan slachtoffers die dat keihard nodig hebben.”

Entreekaarten

Het filiaal van Enterprise Car Sharing & Rental aan de Harry Banninkstraat 129 in Amsterdam opent op donderdagmiddag 30 juni om 17.30 uur zijn deuren. Entreekaarten voor het concert kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via een e-mail aan info@enterprise-netherlands.com. De gehele opbrengst van het concert komt ten goede aan Viacheslav Yalov.

Naast Fridman en Golovchenko geven de volgende artiesten op 30 juni acte de présence: Liubov Titarenko (Oekraïne, klavecimbel), Igor Iofe (Oezbekistan, trompet), Emine Bostanci (Turkije, kemenche – snaarinstrument), Jacobus Thiele (Duitsland, percussie), Cinzia Nistico (Italië, piano / keyboard).

Reageren
500 tekens over
Autoverhuurder organiseert benefietconcert voor oorlogsslachtoffers Oekraïne - Automobielmanagement.nl

Autoverhuurder organiseert benefietconcert voor oorlogsslachtoffers Oekraïne

Autoverhuurbedrijf Enterprise organiseert op donderdag 30 juni een benefietconcert voor het gezin van de 18-jarige Viacheslav Yalov uit Oekraïne. De moeder van de jongen kwam in maart om bij een bombardement en sindsdien draagt hij de zorg voor zijn vier broertjes en zusjes.

Het muziekgezelschap bestaat onder andere uit de van oorsprong Russische celliste Maya Fridman en de Oekraïense zangeres Maryana Golovchenko. Zij brengen tot circa 19.30 uur diverse muziekstijlen ten gehore.

Hulp bieden

CEO Thomas Wolters van Enterprise Netherlands kwam via zijn van oorsprong Oekraïense buurman en tevens vermaard balletdanser in contact met de muzikanten: “De beelden uit Oekraïne grijpen ons allemaal al maandenlang aan en je vraagt je af wat je kunt doen om mensen te helpen. Op deze manier kunnen we een mooi concert organiseren en tegelijkertijd hulp bieden aan slachtoffers die dat keihard nodig hebben.”

Entreekaarten

Het filiaal van Enterprise Car Sharing & Rental aan de Harry Banninkstraat 129 in Amsterdam opent op donderdagmiddag 30 juni om 17.30 uur zijn deuren. Entreekaarten voor het concert kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via een e-mail aan info@enterprise-netherlands.com. De gehele opbrengst van het concert komt ten goede aan Viacheslav Yalov.

Naast Fridman en Golovchenko geven de volgende artiesten op 30 juni acte de présence: Liubov Titarenko (Oekraïne, klavecimbel), Igor Iofe (Oezbekistan, trompet), Emine Bostanci (Turkije, kemenche – snaarinstrument), Jacobus Thiele (Duitsland, percussie), Cinzia Nistico (Italië, piano / keyboard).