Ford-marketeer Frits Vliegenthart overleden

Vrijdag 15 juli is geheel onverwacht Frits Vliegenthart overleden, dit meldt Automotive Online. Vliegenthart was brand manager bij importeur Ford Nederland.

Bij de importeur overheerst de verslagenheid. “Frits heeft ruim 36 jaar bijgedragen aan het succes van Ford en heeft een groot aantal functies vervuld op verschillende sales- & marketingafdelingen in Nederland en het buitenland. We gaan onze rots in de branding enorm missen. Wat blijft, zijn onze mooie herinneringen en dankbaarheid voor wat hij voor ons heeft betekend.”

Frits Vliegenthart is 59 geworden.

Ford-marketeer Frits Vliegenthart overleden - Automobielmanagement.nl

Ford-marketeer Frits Vliegenthart overleden

Vrijdag 15 juli is geheel onverwacht Frits Vliegenthart overleden, dit meldt Automotive Online. Vliegenthart was brand manager bij importeur Ford Nederland.

Bij de importeur overheerst de verslagenheid. “Frits heeft ruim 36 jaar bijgedragen aan het succes van Ford en heeft een groot aantal functies vervuld op verschillende sales- & marketingafdelingen in Nederland en het buitenland. We gaan onze rots in de branding enorm missen. Wat blijft, zijn onze mooie herinneringen en dankbaarheid voor wat hij voor ons heeft betekend.”

Frits Vliegenthart is 59 geworden.