Inburgeringscursus Automotive Insiders

Event

In een dag klaargestoomd worden voor je nieuwe baan in de automotivesector. Dat is het idee achter de Inburgeringscursus van Automotive Insiders. Tot het lespakket behoren onder meer modules over fleet- en leasemarkt, de retail en de aftermarket en bijvoorbeeld de schadeherstelsector. De tweede editie dit jaar staat gepland op 15 september in Rotterdam. Meld je nu aan.

De Inburgeringscursus is opgebouwd uit verschillende modules. Elke daarvan is uitgebreid onderbouwd met actueel cijfermateriaal, dat overzichtelijk in grafieken is weergegeven zodat de trends in één oogopslag zichtbaar zijn. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat en een cursusmap met daarin een uitgebreide begrippenlijst en vele tientallen afbeeldingen van de belangrijkste sheets.

Inburgeringscursus Automotive Insiders - Automobielmanagement.nl

Inburgeringscursus Automotive Insiders

Event

In een dag klaargestoomd worden voor je nieuwe baan in de automotivesector. Dat is het idee achter de Inburgeringscursus van Automotive Insiders. Tot het lespakket behoren onder meer modules over fleet- en leasemarkt, de retail en de aftermarket en bijvoorbeeld de schadeherstelsector. De tweede editie dit jaar staat gepland op 15 september in Rotterdam. Meld je nu aan.

De Inburgeringscursus is opgebouwd uit verschillende modules. Elke daarvan is uitgebreid onderbouwd met actueel cijfermateriaal, dat overzichtelijk in grafieken is weergegeven zodat de trends in één oogopslag zichtbaar zijn. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat en een cursusmap met daarin een uitgebreide begrippenlijst en vele tientallen afbeeldingen van de belangrijkste sheets.