Hoe verbouw je een Abarth Grande Punto tot SS?

De Duitser Kristian Kopacsi legde minutieus vast hoe je een échte Abarth opvoerset op een Grande Punto schroeft. Indrukwekkend.

Standaard heeft de Abarth Grande Punto (jawel, dat hoort in deze volgorde geschreven te worden) een vermogen van 155 pk en een koppel van 201 Nm. Na de montage van de originele SS-kit van Abarth (wordt geleverd in een mooie houten kist), wordt dit 180 pk en 270 Nm. Zéér de moeite waard dus. Net als de onder het filmpje gemonteerde muziek van Massive Attack.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hoe verbouw je een Abarth Grande Punto tot SS? - Automobielmanagement.nl

Hoe verbouw je een Abarth Grande Punto tot SS?

De Duitser Kristian Kopacsi legde minutieus vast hoe je een échte Abarth opvoerset op een Grande Punto schroeft. Indrukwekkend.

Standaard heeft de Abarth Grande Punto (jawel, dat hoort in deze volgorde geschreven te worden) een vermogen van 155 pk en een koppel van 201 Nm. Na de montage van de originele SS-kit van Abarth (wordt geleverd in een mooie houten kist), wordt dit 180 pk en 270 Nm. Zéér de moeite waard dus. Net als de onder het filmpje gemonteerde muziek van Massive Attack.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding