Een volledig eigen showroom én werkplaats in de Classic Remise Düsseldorf, gevestigd in de monumentale en prachtig gerestaureerde voormalige locomotief- en treinloods. Tijdens de officiële opening was bovendien de nieuwste telg uit het Donkervoort productgamma – de D8 GTO-RS – voor het eerst ‘in het echt’ te aanschouwen. Met de opening van deze vestiging hoopt Donkervoort de Duitse (en Duitstalige) markt verder uit te breiden en zodoende Donkervoort-klanten en geïnteresseerden nog beter te kunnen ondersteunen in zowel verkoop als aftersales en onderhoud.

Donkervoort exclusive showroom en werkplaats
De nieuwe Donkervoort-vestiging in de Classic Remise biedt een full-service concept – zowel op het gebied van verkoop als aftersales. De Donkervoort exclusive showroom en de daaraan verbonden werkplaats zal een belangrijk en centraal verkooppunt worden voor Duitsland en de omliggende Duitstalige landen. In de showroom – met daarin tevens een modern kantoorgedeelte en een configuratie-lounge – worden zowel de nieuwste als een selectie van gebruikte Donkervoorts getoond. Ook beschikt de ruimte over een accessoire- en merchandising gedeelte. Donkervoort-rijders kunnen in de ruime, industriële werkplaats terecht voor het onderhoud, de service en de reparatie van hun auto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding