Real-time blik op productie bestelde Mercedes-Benz

Duitsers die een auto hebben besteld bij Mercedes-Benz kunnen de productie daarvan real-time online volgen. Op die manier hoopt Mercedes de verwachting rond de aflevering van de nieuwe auto nog wat op te voeren, in goed Duits uitgedrukt als de Joyful Anticipation.

De service van Mercedes me draait zowel op een PC als op een laptop of smartphone. Het systeem is momenteel beschikbaar voor auto’s die worden gebouwd in Sindelfingen en Rastatt in Duitsland en in het Hongaarse Kecskemét. Binnenkort worden ook de fabrieken in Bremen en in Tuscaloosa in de VS op Joyful Anticipation aangesloten. De Amerikaanse vestiging (Tuscaloosa) maakt ook SUV’s voor Duitse klanten, licht Mercedes-Benz daarbij toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Real-time blik op productie bestelde Mercedes-Benz - Automobielmanagement.nl

Real-time blik op productie bestelde Mercedes-Benz

Duitsers die een auto hebben besteld bij Mercedes-Benz kunnen de productie daarvan real-time online volgen. Op die manier hoopt Mercedes de verwachting rond de aflevering van de nieuwe auto nog wat op te voeren, in goed Duits uitgedrukt als de Joyful Anticipation.

De service van Mercedes me draait zowel op een PC als op een laptop of smartphone. Het systeem is momenteel beschikbaar voor auto’s die worden gebouwd in Sindelfingen en Rastatt in Duitsland en in het Hongaarse Kecskemét. Binnenkort worden ook de fabrieken in Bremen en in Tuscaloosa in de VS op Joyful Anticipation aangesloten. De Amerikaanse vestiging (Tuscaloosa) maakt ook SUV’s voor Duitse klanten, licht Mercedes-Benz daarbij toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding