Rijden met…Peugeot 508

Ik houd van sedans. Heerlijke reiswagens. Meestal auto’s uit het D-segment. Nu vertel ik u niks nieuws dat dit segment tegenwoordig niet bepaald de populariteitsprijs wint. Bij mij dus nog wel. Zo rijd ik momenteel de Peugeot 508. Een droom van een auto. Prachtig vormgegeven en heerlijk uitgerust met allerlei luxe extra’s.

Reacties

[…] Bekijk ook de rij-impressie van hoofdredacteur Peter Brouwer met de Peugeot 508. […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > PSA ziet verkoop auto’s iets inzakken op
Rijden met…Peugeot 508 - Automobielmanagement.nl

Rijden met…Peugeot 508

Ik houd van sedans. Heerlijke reiswagens. Meestal auto’s uit het D-segment. Nu vertel ik u niks nieuws dat dit segment tegenwoordig niet bepaald de populariteitsprijs wint. Bij mij dus nog wel. Zo rijd ik momenteel de Peugeot 508. Een droom van een auto. Prachtig vormgegeven en heerlijk uitgerust met allerlei luxe extra’s.

Reacties

[…] Bekijk ook de rij-impressie van hoofdredacteur Peter Brouwer met de Peugeot 508. […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > PSA ziet verkoop auto’s iets inzakken op