AM Fleet Event: terugblik op bomvol programma in 3 minuten

Het AM Fleet Event 2021 zit erop. Woensdag 7 en donderdag 8 april stonden volledig in het teken van dit evenement van Automobiel Management. Op dag 1 ging het vooral over fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd. Dag 2 stond de elektrificatie van lichte bedrijfswagens centraal. Bekijk hieronder de terugblik.

Te gast op dag 1 waren onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands) en Willem Verschuur (Louwman Group) en Andre ten Bloemendal (Chargepoint).

Presentatie Monitor lichte bedrijfswagens

De tweede dag van het AM Fleet Event stond onder meer in het teken van de presentatie van de Monitor lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? En is EV eigenlijk wel altijd de beste optie? Te gast waren onderzoeker Eric Vousten (VMS Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Marieke van Amelsfort (Mercedes-Benz Nederland) en Lou Jedeloo (Maxomotive Nederland). Verder gingen we in gesprek met onder meer Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive).

Bekijk hieronder de terugblik:

AM Fleet Event: terugblik op bomvol programma in 3 minuten - Automobielmanagement.nl

AM Fleet Event: terugblik op bomvol programma in 3 minuten

Het AM Fleet Event 2021 zit erop. Woensdag 7 en donderdag 8 april stonden volledig in het teken van dit evenement van Automobiel Management. Op dag 1 ging het vooral over fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd. Dag 2 stond de elektrificatie van lichte bedrijfswagens centraal. Bekijk hieronder de terugblik.

Te gast op dag 1 waren onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands) en Willem Verschuur (Louwman Group) en Andre ten Bloemendal (Chargepoint).

Presentatie Monitor lichte bedrijfswagens

De tweede dag van het AM Fleet Event stond onder meer in het teken van de presentatie van de Monitor lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? En is EV eigenlijk wel altijd de beste optie? Te gast waren onderzoeker Eric Vousten (VMS Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Marieke van Amelsfort (Mercedes-Benz Nederland) en Lou Jedeloo (Maxomotive Nederland). Verder gingen we in gesprek met onder meer Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive).

Bekijk hieronder de terugblik: