AM TV: ‘Alle alternatieve brandstoffen nodig om CO2-doelen te bereiken’

Er is niet één route op weg naar vergroening van je wagenpark. Dat stelden Marja Versleijen en Sander de Geus van Total Nederland in de uitzending van AM TV. Maar welke stappen moet je zetten? Welke opties zijn er? En wat zijn de missende puzzelstukken in de weg naar verduurzaming voor de fleetmanager? Deze en nog veel meer vragen werden in de studio van Automobiel Management beantwoord.

Welke afwegingen moet je als fleetmanager maken om de juiste stappen voor jouw specifieke mobiliteitsbehoefte te kunnen nemen? En hoe matcht dat met het aanbod in de markt? Het aanbod aan voertuigen met een lagere CO2-voetafdruk groeit exponentieel en de markt daar omheen beweegt zo snel mogelijk mee. Het probleem daarbij is dat door de veelheid en complexiteit aan aanbod het voor, bijvoorbeeld, een fleetmanager een ondoorzichtig woud aan oplossingen wordt. Waar begin je dan en wat zijn de zaken die er echt toe doen?

Sander de Geus is werkzaam als manager eMobility bij Total Nederland: “Precies met die vragen weten we wel raad. We denken niet vanuit wat wij kunnen bieden, maar vanuit de klantbehoefte, met focus op fleetmanagement voor optimale mobiliteit. We kijken naar de behoefte van nu, over 5 jaar en op de lange termijn. Want zo’n transitie ga je vaak niet in een keer in, maar geleidelijk. En er komt heel wat bij kijken.” Naast De Geus schoof ook Marja Versleijen, Director Mobility & New Energies Total NL, aan in de studio van Automobiel Management.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

AM TV: ‘Alle alternatieve brandstoffen nodig om CO2-doelen te bereiken’ - Automobielmanagement.nl

AM TV: ‘Alle alternatieve brandstoffen nodig om CO2-doelen te bereiken’

Er is niet één route op weg naar vergroening van je wagenpark. Dat stelden Marja Versleijen en Sander de Geus van Total Nederland in de uitzending van AM TV. Maar welke stappen moet je zetten? Welke opties zijn er? En wat zijn de missende puzzelstukken in de weg naar verduurzaming voor de fleetmanager? Deze en nog veel meer vragen werden in de studio van Automobiel Management beantwoord.

Welke afwegingen moet je als fleetmanager maken om de juiste stappen voor jouw specifieke mobiliteitsbehoefte te kunnen nemen? En hoe matcht dat met het aanbod in de markt? Het aanbod aan voertuigen met een lagere CO2-voetafdruk groeit exponentieel en de markt daar omheen beweegt zo snel mogelijk mee. Het probleem daarbij is dat door de veelheid en complexiteit aan aanbod het voor, bijvoorbeeld, een fleetmanager een ondoorzichtig woud aan oplossingen wordt. Waar begin je dan en wat zijn de zaken die er echt toe doen?

Sander de Geus is werkzaam als manager eMobility bij Total Nederland: “Precies met die vragen weten we wel raad. We denken niet vanuit wat wij kunnen bieden, maar vanuit de klantbehoefte, met focus op fleetmanagement voor optimale mobiliteit. We kijken naar de behoefte van nu, over 5 jaar en op de lange termijn. Want zo’n transitie ga je vaak niet in een keer in, maar geleidelijk. En er komt heel wat bij kijken.” Naast De Geus schoof ook Marja Versleijen, Director Mobility & New Energies Total NL, aan in de studio van Automobiel Management.

Bekijk de uitzending hieronder terug: