Fuchs opent nieuw bedrijfspand met open dagen

Fuchs Service Equipment opent volgende maand officieel haar nieuwe bedrijfspand in Veenendaal. Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de nieuwe huisvesting organiseert de equipment leverancier in oktober drie open dagen.

Fuchs is onder andere leverancier van de merken Hunter, Nussbaum en Fuchs. Tijdens de open dagen in oktober worden er in het nieuwe bedrijfspand demonstraties gegeven van uitlijnen met de Hunter Hawkeye Elite in combinatie met de Hunter uitlijnbrug en balanceren met de Hunter Roadforce Elite en Touch. Ook kan men kennismaken met de (de)monteermachine Hunter Revolution en het digitale werkplaatsinformatiesysteem van Fuchs.

De open dagen zijn op

  • 7 oktober (15.00 uur t/m 22.00 uur)
  • 8 oktober (15.00 uur t/m 22.00 uur)
  • 9 oktober (10.00 uur t/m 17.00 uur)

Fuchs Service Equipment, Arsenaal 3A in Veenendaal.

Lees ook:
Fuchs Service Equipment: Hunter Teststraat maakt goed renderende uitlijnservice aantrekkelijker

Fuchs opent nieuw bedrijfspand met open dagen - Automobielmanagement.nl

Fuchs opent nieuw bedrijfspand met open dagen

Fuchs Service Equipment opent volgende maand officieel haar nieuwe bedrijfspand in Veenendaal. Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de nieuwe huisvesting organiseert de equipment leverancier in oktober drie open dagen.

Fuchs is onder andere leverancier van de merken Hunter, Nussbaum en Fuchs. Tijdens de open dagen in oktober worden er in het nieuwe bedrijfspand demonstraties gegeven van uitlijnen met de Hunter Hawkeye Elite in combinatie met de Hunter uitlijnbrug en balanceren met de Hunter Roadforce Elite en Touch. Ook kan men kennismaken met de (de)monteermachine Hunter Revolution en het digitale werkplaatsinformatiesysteem van Fuchs.

De open dagen zijn op

  • 7 oktober (15.00 uur t/m 22.00 uur)
  • 8 oktober (15.00 uur t/m 22.00 uur)
  • 9 oktober (10.00 uur t/m 17.00 uur)

Fuchs Service Equipment, Arsenaal 3A in Veenendaal.

Lees ook:
Fuchs Service Equipment: Hunter Teststraat maakt goed renderende uitlijnservice aantrekkelijker