Reduceer de kosten van puntlasboren met ROKEN 1000K van Blackhawk

brand story

Super High Tension, Boron, AHSS, HSS, etc. zijn slechts enkele van de zeer harde staalsoorten die tegenwoordig in moderne voertuigen worden aangetroffen. Voor het uitboren van de puntlassen in deze moderne staalsoorten zijn speciaal ontworpen boren nodig die erg duur zijn en scherp moeten zijn om nauwkeurig werk te kunnen doen. Als deze boren bot worden, worden ze vaak weggegooid en worden er nieuwe besteld. Een duur voorstel voor een druk carrosseriebedrijf.

GOODMEN equipment bv heeft een kostenbesparende oplossing: de ROKEN 1000K Spot Weld Cutter Grinder. Waarom zou je iets weggooien dat vele malen kan worden gebruikt als je het kunt slijpen en honderden keren opnieuw kunt gebruiken?

De gemakkelijke en veilige ROKEN 1000K slijpt niet alleen botte boren, maar kan zelfs kapotte bits weer in werkende staat brengen. De diamantslijpschijf vormt snel een perfecte punt. Een nieuw bit kan ongeveer vijfentwintig keer worden geslepen, wat tot 3600 extra puntlassen mogelijk maakt, waardoor bedrijven duizenden nieuwe bitjes kunnen besparen.

De ROKEN 1000K is aantrekkelijk in aanschaf en betaalt zichzelf vele malen snel terug. Het is simpelweg een geweldige investering. Autoschadeherstelbedrijven kunnen hun boren binnen enkele minuten slijpen en weer aan het werk gaan, waardoor de doorloopsnelheid en het resultaat van de werkplaats worden verhoogd.

Reduceer de kosten van puntlasboren met ROKEN 1000K van Blackhawk - Automobielmanagement.nl

Reduceer de kosten van puntlasboren met ROKEN 1000K van Blackhawk

brand story

Super High Tension, Boron, AHSS, HSS, etc. zijn slechts enkele van de zeer harde staalsoorten die tegenwoordig in moderne voertuigen worden aangetroffen. Voor het uitboren van de puntlassen in deze moderne staalsoorten zijn speciaal ontworpen boren nodig die erg duur zijn en scherp moeten zijn om nauwkeurig werk te kunnen doen. Als deze boren bot worden, worden ze vaak weggegooid en worden er nieuwe besteld. Een duur voorstel voor een druk carrosseriebedrijf.

GOODMEN equipment bv heeft een kostenbesparende oplossing: de ROKEN 1000K Spot Weld Cutter Grinder. Waarom zou je iets weggooien dat vele malen kan worden gebruikt als je het kunt slijpen en honderden keren opnieuw kunt gebruiken?

De gemakkelijke en veilige ROKEN 1000K slijpt niet alleen botte boren, maar kan zelfs kapotte bits weer in werkende staat brengen. De diamantslijpschijf vormt snel een perfecte punt. Een nieuw bit kan ongeveer vijfentwintig keer worden geslepen, wat tot 3600 extra puntlassen mogelijk maakt, waardoor bedrijven duizenden nieuwe bitjes kunnen besparen.

De ROKEN 1000K is aantrekkelijk in aanschaf en betaalt zichzelf vele malen snel terug. Het is simpelweg een geweldige investering. Autoschadeherstelbedrijven kunnen hun boren binnen enkele minuten slijpen en weer aan het werk gaan, waardoor de doorloopsnelheid en het resultaat van de werkplaats worden verhoogd.