GOODMEN equipment bv heeft een kostenbesparende oplossing: de ROKEN 1000K Spot Weld Cutter Grinder. Waarom zou je iets weggooien dat vele malen kan worden gebruikt als je het kunt slijpen en honderden keren opnieuw kunt gebruiken?

De gemakkelijke en veilige ROKEN 1000K slijpt niet alleen botte boren, maar kan zelfs kapotte bits weer in werkende staat brengen. De diamantslijpschijf vormt snel een perfecte punt. Een nieuw bit kan ongeveer vijfentwintig keer worden geslepen, wat tot 3600 extra puntlassen mogelijk maakt, waardoor bedrijven duizenden nieuwe bitjes kunnen besparen.

De ROKEN 1000K is aantrekkelijk in aanschaf en betaalt zichzelf vele malen snel terug. Het is simpelweg een geweldige investering. Autoschadeherstelbedrijven kunnen hun boren binnen enkele minuten slijpen en weer aan het werk gaan, waardoor de doorloopsnelheid en het resultaat van de werkplaats worden verhoogd.