Eurol introduceert de Actence RNT 5W-30 met Renault RN17 goedkeuring

brand story

Eurol introduceert de Actence RNT 5W-30, een volsynthetische motorolie voor benzine- en dieselmotoren. Deze motorolie heeft de officiële Renault RN17 goedkeuring en voldoet aan de ACEA C3 classificatie. De speciale additieven in deze moderne motorolie houdt motoronderdelen schoon van vuil, sludge en afzettingen.

De Eurol Actence RNT 5W-30 is ook geschikt voor Renault motoren waar de RN0700 en RN0710 specificaties worden voorgeschreven. Verder is deze motorolie geschikt voor Renault motoren waar de RN0720 specificatie wordt voorgeschreven met uitzondering van dieselmotoren voor 2018, hiervoor blijft de RN0720 specificatie actief. Tenslotte is de Eurol Actence RNT 5W-30 met de ACEA C3 specificatie breed inzetbaar en geschikt voor verschillende modellen en types van onder andere de automerken Mazda, Nissan, Mitsubishi, Hyundai, Dacia en Kia.

Producteigenschappen van de Eurol Actence RNT 5W-30:
– Zorgt voor een snelle opbouw van een stabiele smeerfilm bij de koude start.
– Heeft een hoge thermische stabiliteit bij zware bedrijfsomstandigheden.
– Biedt uitermate goede bescherming tegen slijtage, roest en corrosie.
– Houdt motoronderdelen schoon van vuil, sludge en afzettingen.
– Heeft een laag sulfaatasgehalte en lage gehaltes aan fosfor en zwavel (zgn. “mid SAPS” Technologie)
– Verkrijgbaar in een 1 liter fles, 20 liter Bag-in-Box en 210 liter vat.
– Te bestellen onder Eurol artikelnummer E100171.

Voor de geschiktheid van deze motorolie voor specifieke voertuigen verwijzen we gebruikers naar de Eurol olieadviseur op www.eurol.com.

Eurol introduceert de Actence RNT 5W-30 met Renault RN17 goedkeuring - Automobielmanagement.nl

Eurol introduceert de Actence RNT 5W-30 met Renault RN17 goedkeuring

brand story

Eurol introduceert de Actence RNT 5W-30, een volsynthetische motorolie voor benzine- en dieselmotoren. Deze motorolie heeft de officiële Renault RN17 goedkeuring en voldoet aan de ACEA C3 classificatie. De speciale additieven in deze moderne motorolie houdt motoronderdelen schoon van vuil, sludge en afzettingen.

De Eurol Actence RNT 5W-30 is ook geschikt voor Renault motoren waar de RN0700 en RN0710 specificaties worden voorgeschreven. Verder is deze motorolie geschikt voor Renault motoren waar de RN0720 specificatie wordt voorgeschreven met uitzondering van dieselmotoren voor 2018, hiervoor blijft de RN0720 specificatie actief. Tenslotte is de Eurol Actence RNT 5W-30 met de ACEA C3 specificatie breed inzetbaar en geschikt voor verschillende modellen en types van onder andere de automerken Mazda, Nissan, Mitsubishi, Hyundai, Dacia en Kia.

Producteigenschappen van de Eurol Actence RNT 5W-30:
– Zorgt voor een snelle opbouw van een stabiele smeerfilm bij de koude start.
– Heeft een hoge thermische stabiliteit bij zware bedrijfsomstandigheden.
– Biedt uitermate goede bescherming tegen slijtage, roest en corrosie.
– Houdt motoronderdelen schoon van vuil, sludge en afzettingen.
– Heeft een laag sulfaatasgehalte en lage gehaltes aan fosfor en zwavel (zgn. “mid SAPS” Technologie)
– Verkrijgbaar in een 1 liter fles, 20 liter Bag-in-Box en 210 liter vat.
– Te bestellen onder Eurol artikelnummer E100171.

Voor de geschiktheid van deze motorolie voor specifieke voertuigen verwijzen we gebruikers naar de Eurol olieadviseur op www.eurol.com.