Met de Texa Konfort Touch kan volgens Explora iedereen zonder intensieve training direct aan de slag. ‘Dankzij het intuïtieve bedieningsmenu kan de je met slechts één druk op de meest voorkomende aircoservicehandelingen uitvoeren,’ meldt Explora

Drie modellen

De nieuwe range bestaat uit drie modellen. Het aanbod begint bij de Konfort 760 Touch voor koudemiddelen R134a of R1234yf. Het topmodel is de Konfort 780 Touch Bi-Gas voor aircosystemen met koudemiddelen R134a én R1234yf.

Naast de aircoservice-apparaten voor personenauto’s en bestelwagens heeft Texa ook een machine voor grotere aircosystemen voor onder andere bussen en touringcars. De Konfort 760 Bus Touch high performance machines hebben een grotere tank, pomp en compressor, zijn uitgerust met luchtdichte oliereservoirs en voeren het aircoservice proces volledig geautomatiseerd uit.