Zbigniew Ruba wordt commercieel directeur aftermarket bij NRF

De Nederlandse fabrikant van koelonderdelen NRF heeft Zbigniew Ruba aangesteld als commercieel directeur aftermarket. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle aftermarket verkoopactiviteiten in alle regio’s waarin NRF werkzaam is.

Ruba trad zeven jaar geleden trad hij in dienst bij NRF als Regional Sales & Operational Director, waar hij verantwoordelijk was voor de business development en operations van de gehele Oost-Europese regio. Momenteel beheert Zbigniew Ruba de bouw van een nieuw magazijn in het Poolse Gdańsk. Met ruim 30.000 vierkante meter wordt dit het grootste magazijn van NRF.

Łukasz Piątek zal de functie van Zbigniew Ruba overnemen. Hij werkt al 11 jaar bij NRF als Business Developer voor Polen, Scandinavië en de Baltische staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over
Zbigniew Ruba wordt commercieel directeur aftermarket bij NRF - Automobielmanagement.nl

Zbigniew Ruba wordt commercieel directeur aftermarket bij NRF

De Nederlandse fabrikant van koelonderdelen NRF heeft Zbigniew Ruba aangesteld als commercieel directeur aftermarket. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle aftermarket verkoopactiviteiten in alle regio’s waarin NRF werkzaam is.

Ruba trad zeven jaar geleden trad hij in dienst bij NRF als Regional Sales & Operational Director, waar hij verantwoordelijk was voor de business development en operations van de gehele Oost-Europese regio. Momenteel beheert Zbigniew Ruba de bouw van een nieuw magazijn in het Poolse Gdańsk. Met ruim 30.000 vierkante meter wordt dit het grootste magazijn van NRF.

Łukasz Piątek zal de functie van Zbigniew Ruba overnemen. Hij werkt al 11 jaar bij NRF als Business Developer voor Polen, Scandinavië en de Baltische staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over