Het Athlon Car Lease Service Centre in Lisserbroek is de allereerste serviceshop in Nederland voor leaserijders. Athlon zegt de klant met dit nieuwe concept te willen ontzorgen. Het concept kent een haal- en brengservice, waarna de auto wordt  geserviced, gewassen en uitgezogen teruggebracht, Vervangend vervoer in de vorm van zuinige en comfortabele A-label auto’s is te allen tijde beschikbaar. Athlon denkt  echter ook aan de inzet van een NS Business-kaart indien de klant hiervoor in is. "Wij bemerkten een behoefte aan meer gemak en efficiency bij leaserijders. Veel leaserijders ervaren het als vervelend om voor verschillende werkzaamheden aan de lease-auto meerdere afspraken te moeten maken. Als de klant nu de lease-auto brengt voor onderhoud, zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld een ruitschade of vervanging van banden meteen wordt meegenomen", aldus operationeel directeur Marc Kurstjens.

"De ervaringen met de eerste locatie in Lisserbroek zullen worden gebruikt bij verdere uitrol van het concept", aldus Kurstjens die alle opties openhoudt en aangeeft geen partijen bij voorbaat uit te sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding