Madrid en Renault-Nissan promoten elektrische auto

De gemeente Madrid gaat samen met Renault-Nissan het gebruik van elektrische auto’s in de stad promoten. Het is een van de vijftig afspraken die Renault-Nissan inmiddels wereldwijd heeft gemaakt.

Partijen vinden dat er synergie kan zijn tussen de zero emission-strategie van Renault-Nissan Alliantie en het plan Movele-Madrid. Men gaat samen een team formeren en de alliantie zal technische input geven voor de oplaadpunten, het Renault-hoofdkwartier in Madrid wordt een testplek, men gaat proberen van Madrid een van de eerste steden te maken die een systeem van het delen van elektrische auto’s invoert, men zoekt samen partners voor de realisatie van een laadinfrastructuur op parkeerplaatsen en fleetowners die interesse hebben in emissieloze auto’s etc.

 

      

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Madrid en Renault-Nissan promoten elektrische auto - Automobielmanagement.nl

Madrid en Renault-Nissan promoten elektrische auto

De gemeente Madrid gaat samen met Renault-Nissan het gebruik van elektrische auto’s in de stad promoten. Het is een van de vijftig afspraken die Renault-Nissan inmiddels wereldwijd heeft gemaakt.

Partijen vinden dat er synergie kan zijn tussen de zero emission-strategie van Renault-Nissan Alliantie en het plan Movele-Madrid. Men gaat samen een team formeren en de alliantie zal technische input geven voor de oplaadpunten, het Renault-hoofdkwartier in Madrid wordt een testplek, men gaat proberen van Madrid een van de eerste steden te maken die een systeem van het delen van elektrische auto’s invoert, men zoekt samen partners voor de realisatie van een laadinfrastructuur op parkeerplaatsen en fleetowners die interesse hebben in emissieloze auto’s etc.

 

      

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding