Voorlichting RDW over veranderingen APK

De RDW organiseert in maart en april voorlichtingsbijeenkomsten over de veranderingen in de APK.

Die wijzigingen worden van kracht op 1 mei 2009, wanneer de nieuwe ‘Regeling Voertuigen’ in werking treedt. Om garagebedrijven te informeren over de wijzigingen in de APK zijn er op diverse locaties in het land inforondes. Die beginnen steeds om 20.00 uur, in een Van der Valk-vestiging.

Belangstellenden kunnen online aangeven naar welke bijeenkomst hun voorkeur uitgaat. Via de mail krijgen ze een bevestiging. De volgende opties zijn mogelijk: Assen (17 maart), Eindhoven (19 maart), Assen  (24 maart), Nootdorp (26 maart), Roermond  (31 maart), Vianen (2 april), Amsterdam-Schiphol (7 april) en Ridderkerk (9 april).

Voorlichting RDW over veranderingen APK - Automobielmanagement.nl

Voorlichting RDW over veranderingen APK

De RDW organiseert in maart en april voorlichtingsbijeenkomsten over de veranderingen in de APK.

Die wijzigingen worden van kracht op 1 mei 2009, wanneer de nieuwe ‘Regeling Voertuigen’ in werking treedt. Om garagebedrijven te informeren over de wijzigingen in de APK zijn er op diverse locaties in het land inforondes. Die beginnen steeds om 20.00 uur, in een Van der Valk-vestiging.

Belangstellenden kunnen online aangeven naar welke bijeenkomst hun voorkeur uitgaat. Via de mail krijgen ze een bevestiging. De volgende opties zijn mogelijk: Assen (17 maart), Eindhoven (19 maart), Assen  (24 maart), Nootdorp (26 maart), Roermond  (31 maart), Vianen (2 april), Amsterdam-Schiphol (7 april) en Ridderkerk (9 april).