Het organiseren van een historische rally met deelname van relaties van Brezan Automaterialen en sponsoren van de Stichting Rally For Kids, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting Rally For Kids. Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder, dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1979 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit is in overleg met de organisatie.
De rally wordt op 16 mei in één dag verreden in de regio Liemers, Achterhoek en de Midden-Veluwe. De rally start vanaf het Brezan Hoofdkantoor in Ede. De dag begint met de ontvangst op het Brezan Hoofdkantoor. Na deze ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de finish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids.
Inschrijven kan via één van de Brezan verkooppunten of via www.brezan.com. Ook kunt men bellen met de organisatie op het telefoonnummer 0318-699639 of een e-mail sturen aan ikuipers@spsnl.nl.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding