Tot dusver werkte Mini met meerdere reclamebureaus samen op projectbasis, aldus het Engelse vakblad Campaign. Zie ook: Mini zogenaamd onder vuur

BSUR won een pitch ofwel competitie onder bureaus die allemaal hengelden naar het account. Daaronder waren 180 Amsterdam and KesselsKramer in Amsterdam. In een eerder stadium deden ook nog vier Londense bureaus mee en nog een Amsterdams bureau.
BSUR maakt de campagnes vanaf nu voor de hele wereld, die vervolgens per land geadapteerd worden door plaatselijke bureaus. Daaronder ook het Londense WCRS, dat hiervoor de meeste wereldwijde campagnes voor Mini maakte. Met de Mini-reclame is ongeveer honderd miljoen euro per jaar gemoeid. Een opsteker ook van financieel formaat dus voor BSUR.

 

BSUR is een middelgroot reclamebureau en heeft ook als vaste klanten Radio 538, SpecSavers, ONVZ Zorgverzekeraar, O’Neill en GroenLinks. Zie http://www.bsur.com

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding