Lynk & Co opent Club in Antwerpen

Lynk & Co heeft dit weekend haar eerste Belgische Club geopend in Antwerpen. Dat is de derde locatie in Europa na Clubs in Amsterdam en Göteborg.

De nieuwe Club is gevestigd in het hart van het Antwerpse modekwartier in een monumentale oude brandweerkazerne. Het interieur is van de hand van Lynk & Co en New Order Arkitektur. De geschiedenis van de ruimte is behouden, waarbij kenmerkende Lynk & Co elementen zijn aangebracht. Zo is er een hangende tuin met schommels om even te ontspannen. Net als voor de Clubs in Amsterdam en Göteborg is er in Antwerpen voor een duidelijke Lynk & Co uitstraling gekozen. Duurzame designkeuzes en creatieve details maken hier onderdeel van uit.

Geen showroom

De Lynk & Co Clubs zijn geen showrooms vol met blinkende auto’s en met verkopers. De Clubs bieden volgens het autobedrijf ‘een innovatieve kijk op klantencontact in de autobranche, waarbij Lynk & Co de nadruk meer legt op de beleving dan op auto’s.’ De 01 is wel aanwezig en bezoekers kunnen op aanvraag een proefrit maken. Nadien kunnen ze zich desgewenst aanmelden voor een lidmaatschap. De Clubs zijn ook geschikt voor ledenevents en er zijn flexibele café- en loungeruimtes. Lynk & Co biedt ook ruimte aan lokale partners om hun merken onder de aandacht te brengen.

Members

“Elke Club is voor ons een kans om in contact te komen met members. Hier kunnen we de Lynk & Co beleving waarmaken. De Club in Antwerpen is onze eerste locatie in België en een geweldige mijlpaal voor ons bedrijf. Natuurlijk is deze Club heel bijzonder voor mij, omdat ik een geboren en getogen Antwerpenaar ben,’’ zegt CEO Alain Visser.

Lees ook:
Topman Alain Visser van Lynk & Co: ‘Netflix van de auto-industrie worden’

Lynk & Co opent Club in Antwerpen - Automobielmanagement.nl

Lynk & Co opent Club in Antwerpen

Lynk & Co heeft dit weekend haar eerste Belgische Club geopend in Antwerpen. Dat is de derde locatie in Europa na Clubs in Amsterdam en Göteborg.

De nieuwe Club is gevestigd in het hart van het Antwerpse modekwartier in een monumentale oude brandweerkazerne. Het interieur is van de hand van Lynk & Co en New Order Arkitektur. De geschiedenis van de ruimte is behouden, waarbij kenmerkende Lynk & Co elementen zijn aangebracht. Zo is er een hangende tuin met schommels om even te ontspannen. Net als voor de Clubs in Amsterdam en Göteborg is er in Antwerpen voor een duidelijke Lynk & Co uitstraling gekozen. Duurzame designkeuzes en creatieve details maken hier onderdeel van uit.

Geen showroom

De Lynk & Co Clubs zijn geen showrooms vol met blinkende auto’s en met verkopers. De Clubs bieden volgens het autobedrijf ‘een innovatieve kijk op klantencontact in de autobranche, waarbij Lynk & Co de nadruk meer legt op de beleving dan op auto’s.’ De 01 is wel aanwezig en bezoekers kunnen op aanvraag een proefrit maken. Nadien kunnen ze zich desgewenst aanmelden voor een lidmaatschap. De Clubs zijn ook geschikt voor ledenevents en er zijn flexibele café- en loungeruimtes. Lynk & Co biedt ook ruimte aan lokale partners om hun merken onder de aandacht te brengen.

Members

“Elke Club is voor ons een kans om in contact te komen met members. Hier kunnen we de Lynk & Co beleving waarmaken. De Club in Antwerpen is onze eerste locatie in België en een geweldige mijlpaal voor ons bedrijf. Natuurlijk is deze Club heel bijzonder voor mij, omdat ik een geboren en getogen Antwerpenaar ben,’’ zegt CEO Alain Visser.

Lees ook:
Topman Alain Visser van Lynk & Co: ‘Netflix van de auto-industrie worden’