“Om de merkbeleving te verdiepen, komen we met ons Volvo Retail Experience nog dichter naar onze doelgroep toe,’’ aldus Volvo Cars Deutschland. De vestiging in Metzingen is 211 vierkante meter groot en is vooral gericht op de vol-elektrische modellen. Zo staat er onder meer een platform van de C40 Recharge, inclusief het batterijenpakket.

Ambiance

De shop heeft verder een Scandinavisch getinte ambiance inclusief een kinderspeelplaats en een koffiebar. Behalve informatie kan de bezoeker er een proefrit regelen en direct een koopcontract tekenen of via Care-by-Volvo een abonnement op een auto nemen. Voor de verdere afwikkeling wordt de klant wel verwezen naar een plaatselijke dealer.

Lees ook:
Volvo gestart met bouw elektrische C40 in Gent

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding