Volvo opent pop-up shop in Duits winkelcentrum

Volvo opent deze week een pop-up shop in het Outletcity winkelcentrum in Metzingen ten zuiden van Stuttgart. Het Zweedse merk volgt daarmee het voorbeeld van de zustermerken binnen de Geely Group, Lynk & Co en Polestar. Voor Volvo past deze vorm van presentatie in de verdere uitbouw van het Volvo Forum. Het is voorlopig de bedoeling dat de vestiging een half jaar blijft bestaan.

“Om de merkbeleving te verdiepen, komen we met ons Volvo Retail Experience nog dichter naar onze doelgroep toe,’’ aldus Volvo Cars Deutschland. De vestiging in Metzingen is 211 vierkante meter groot en is vooral gericht op de vol-elektrische modellen. Zo staat er onder meer een platform van de C40 Recharge, inclusief het batterijenpakket.

Ambiance

De shop heeft verder een Scandinavisch getinte ambiance inclusief een kinderspeelplaats en een koffiebar. Behalve informatie kan de bezoeker er een proefrit regelen en direct een koopcontract tekenen of via Care-by-Volvo een abonnement op een auto nemen. Voor de verdere afwikkeling wordt de klant wel verwezen naar een plaatselijke dealer.

Lees ook:
Volvo gestart met bouw elektrische C40 in Gent

Volvo opent pop-up shop in Duits winkelcentrum - Automobielmanagement.nl

Volvo opent pop-up shop in Duits winkelcentrum

Volvo opent deze week een pop-up shop in het Outletcity winkelcentrum in Metzingen ten zuiden van Stuttgart. Het Zweedse merk volgt daarmee het voorbeeld van de zustermerken binnen de Geely Group, Lynk & Co en Polestar. Voor Volvo past deze vorm van presentatie in de verdere uitbouw van het Volvo Forum. Het is voorlopig de bedoeling dat de vestiging een half jaar blijft bestaan.

“Om de merkbeleving te verdiepen, komen we met ons Volvo Retail Experience nog dichter naar onze doelgroep toe,’’ aldus Volvo Cars Deutschland. De vestiging in Metzingen is 211 vierkante meter groot en is vooral gericht op de vol-elektrische modellen. Zo staat er onder meer een platform van de C40 Recharge, inclusief het batterijenpakket.

Ambiance

De shop heeft verder een Scandinavisch getinte ambiance inclusief een kinderspeelplaats en een koffiebar. Behalve informatie kan de bezoeker er een proefrit regelen en direct een koopcontract tekenen of via Care-by-Volvo een abonnement op een auto nemen. Voor de verdere afwikkeling wordt de klant wel verwezen naar een plaatselijke dealer.

Lees ook:
Volvo gestart met bouw elektrische C40 in Gent