Het contract zorgt dat het assortiment van Holland Java groeit met vierduizend artikelen. Sinds eind maart beschikt Holland Java op www.hollandjava.nl over een on-line bestelsysteem. Het toont meer dan twintigduizend artikelen, voorzien van productinformatie, prijzen en afbeeldingen. Behalve de bruto- en nettoprijzen kunnen klanten van Holland Java na het inloggen ook zien of het betreffende artikel op voorraad is. Aan dit bestaande on-line assortiment worden nu dus de producten van Gautzsch Gimeg-CMC toegevoegd. Vanaf 15 juli zijn ze beschikbaar en bestelbaar. De nieuwe recreatieve producten zijn te vinden onder de button ‘GIMEG-CMC’ en kunnen uitsluitend via de webshop worden besteld. Als premium geeft Holland Java in juli en augustus bij iedere on-line bestelling van Gimeg-producten (minimale orderwaarde honderd euro) een opblaasband cadeau.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding