Een overeenkomst van die strekking hebben Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN) en Brezan Automaterialen vandaag ondertekend. Op de foto wordt de deal bekrachtigd door Hilco van Tolie (Key Account Manager Brezan Automaterialen, rechts) en Richard Egelie (General Manager Marketing & After Sales MMSN). Mitsubishi heeft de Brezan-verkooppunten aangesloten op zijn dealernetwerk. Vanaf begin november start de samenwerking op lokaal niveau. Voor de dealers van Mitsubishi heeft Brezan dan voortaan de status van ‘preferred supplier’ bij de levering van onderdelen voor ‘vreemde’ merken. De keuze voor Brezan vloeit onder meer voort uit het landelijk dekkende netwerk van de grossiersorganisatie. Ook de breedte van het assortiment was voor MMSN een reden voor de samenwerking. Met het contract zegt de importeur van Mitsubishi de dienstverlening naar zijn dealers te kunnen verbreden en versterken. Eerder dit jaar sloot Brezan Automaterialen een vergelijkbare overeenkomst met Suzuki-importeur BV Nimag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding