Alleen wie zich online voorregistreert als bezoeker kan zijn auto voor niets stallen, anderen moeten ter plekke vijf euro betalen. Het is er organisator Libéma Exhibitions niet om te doen extra geld te innen – “de inkomsten wegen waarschijnlijk niet op tegen de personeelskosten” – maar om exposanten tijdig te informeren wie ze kunnen verwachten. Ook kunnen dan relaties die zich nog niet hebben aangemeld nogmaals worden benaderd. Het spaarprogramma Beuro moet niet alleen het bezoek maar ook de kooplust aanwakkeren. Vóór en tijdens Garagevak kunnen deelnemende bedrijven aan hun klanten bij iedere order biljetten geven (Beuro’s). Bij een bepaald aantal zijn die goed voor een gratis artikel, veelal in de sfeer van huishoudelijke elektronica. De Beuro’s kunnen alleen tijdens Garagevak verzilverd worden. Libéma past het middel voor de eerste keer toe tijdens een van zijn vakbeurzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding