Peugeot onderhoud voor 159 euro

Peugeot introduceert een nieuw onderhoudssysteem voor de personen- en bedrijfsauto’s.

De nieuwe 'modulaire onderhoudsstructuur' die het huidige Peugeot ABC Onderhoudssysteem vervangt, sluit beter aan bij de verlengde service-intervallen, zegt Peugeot. Technische ontwikkelingen binnen het modelgamma maakten het noodzakelijk de huidige onderhoudsstructuur te herzien. Peugeot Erkend Reparateurs gaan voortaan met één universele Peugeot Onderhoudsbeurt werken. Die bestaat uit een aantal standaardwerkzaamheden, omvat meer dan dertig controlepunten en wordt afhankelijk van factoren als model, motorisering, kilometerstand en leeftijd. De modulaire structuur van het nieuwe Peugeot Onderhoudssysteem biedt maximale duidelijkheid, zegt Peugeot Nederland. Afhankelijk van de situatie wordt altijd de juiste onderhoudsbeurt samengesteld, tegen een scherp tarief. De landelijke adviesprijs voor de Peugeot Onderhoudsbeurt bedraagt 159 euro. Voor de 107 geldt een speciale adviesprijs van129 euro. Klanten die weinig met hun auto rijden en dus minder vaak in de werkplaats komen, kunnen bij de Peugeot Erkend Reparateur voor negentien euro een tussentijdse check-up laten uitvoeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Voor 159 of zoals voor de 107 , 129 euro!Toch duur hoor!!!

Geplaatst door: koen elsen op
Peugeot onderhoud voor 159 euro - Automobielmanagement.nl

Peugeot onderhoud voor 159 euro

Peugeot introduceert een nieuw onderhoudssysteem voor de personen- en bedrijfsauto’s.

De nieuwe 'modulaire onderhoudsstructuur' die het huidige Peugeot ABC Onderhoudssysteem vervangt, sluit beter aan bij de verlengde service-intervallen, zegt Peugeot. Technische ontwikkelingen binnen het modelgamma maakten het noodzakelijk de huidige onderhoudsstructuur te herzien. Peugeot Erkend Reparateurs gaan voortaan met één universele Peugeot Onderhoudsbeurt werken. Die bestaat uit een aantal standaardwerkzaamheden, omvat meer dan dertig controlepunten en wordt afhankelijk van factoren als model, motorisering, kilometerstand en leeftijd. De modulaire structuur van het nieuwe Peugeot Onderhoudssysteem biedt maximale duidelijkheid, zegt Peugeot Nederland. Afhankelijk van de situatie wordt altijd de juiste onderhoudsbeurt samengesteld, tegen een scherp tarief. De landelijke adviesprijs voor de Peugeot Onderhoudsbeurt bedraagt 159 euro. Voor de 107 geldt een speciale adviesprijs van129 euro. Klanten die weinig met hun auto rijden en dus minder vaak in de werkplaats komen, kunnen bij de Peugeot Erkend Reparateur voor negentien euro een tussentijdse check-up laten uitvoeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Voor 159 of zoals voor de 107 , 129 euro!Toch duur hoor!!!

Geplaatst door: koen elsen op