Vier Valeo-producten genomineerd

Vier Valeo-producten zijn tijdens Equip Auto 2007 genomineerd voor de “Grands Prix Internationaux de l'Innovation Automobile”.

Tijdens Equip Auto 2007 presenteert Valeo onder het thema "Technologische Prestaties" de laatste ontwikkelingen van haar aanbod aan producten en services voor de vervangingsmarkt en de technologische innovaties die bestemd zijn voor de eerste en de tweede montage. Onder de innoverende producten die in 2007 op de Valeo-stand van Equip Auto worden gepresenteerd, kwamen er vier door de voorselecties voor de "Grands Prix Internationaux de l'Innovation Automobile": Elektromagnetische klepbediening, beep&park® keeper, Module Multivision en eCORPS Service. Valeo is tevens partner bij het eXponentia™-programma, dat is genomineerd in de Services-categorie. eXponentia™ heeft als taak de garagehouders diensten te bieden waardoor zij hun kennis en ervaring bijhouden, beter kunnen antwoorden op de behoeften van de automarkt, hun service aan de klanten kunnen verbeteren, de concurrentie voorblijven en hun bedrijf dus te laten groeien. Afgezien van de laatste technologische innovaties die bij de Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile van Equip Auto 2007 genomineerd zijn, presenteert Valeo Service nieuwe producten en services voor de activiteiten Herstel&Onderhoud, Schade, Aftermarket en Vrachtwagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vier Valeo-producten genomineerd - Automobielmanagement.nl

Vier Valeo-producten genomineerd

Vier Valeo-producten zijn tijdens Equip Auto 2007 genomineerd voor de “Grands Prix Internationaux de l'Innovation Automobile”.

Tijdens Equip Auto 2007 presenteert Valeo onder het thema "Technologische Prestaties" de laatste ontwikkelingen van haar aanbod aan producten en services voor de vervangingsmarkt en de technologische innovaties die bestemd zijn voor de eerste en de tweede montage. Onder de innoverende producten die in 2007 op de Valeo-stand van Equip Auto worden gepresenteerd, kwamen er vier door de voorselecties voor de "Grands Prix Internationaux de l'Innovation Automobile": Elektromagnetische klepbediening, beep&park® keeper, Module Multivision en eCORPS Service. Valeo is tevens partner bij het eXponentia™-programma, dat is genomineerd in de Services-categorie. eXponentia™ heeft als taak de garagehouders diensten te bieden waardoor zij hun kennis en ervaring bijhouden, beter kunnen antwoorden op de behoeften van de automarkt, hun service aan de klanten kunnen verbeteren, de concurrentie voorblijven en hun bedrijf dus te laten groeien. Afgezien van de laatste technologische innovaties die bij de Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile van Equip Auto 2007 genomineerd zijn, presenteert Valeo Service nieuwe producten en services voor de activiteiten Herstel&Onderhoud, Schade, Aftermarket en Vrachtwagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding