Profile opent honderdvijftigste vestiging

Profile Tyrecenter heeft zijn honderdvijftigste vestiging geopend.

In het voor de zakelijke markt belangrijke Rotterdam is er een aantal cruciale extra vestigingen bijgekomen. Ze maken deel uit van het nieuwe onderhoudsconcept Autozone010. Hier kan de zakelijke berijder terecht voor zowel autoschade, glas, banden als onderhoud. Behalve in Rotterdam zijn de afgelopen maanden vestigingen geopend in Nunspeet, Oud Beijerland en Vlaardingen. De afgelopen vijf jaar zijn er gemiddeld twintig vestigingen per jaar bijgekomen. Daarmee is de koek nog niet op, want de retailformule wil in Nederland volgend jaar doorgroeien naar honderdtachtig filialen. Om die groei in goede banen te leiden, is Stephan Tromp aangesteld als Franchise Manager. Hij verdiende zijn sporen in diverse functies bij Kwik Fit. Hij gaat zich met name bezighouden met de opstart van nieuwe vestigingen en de begeleiding van bestaande.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Profile opent honderdvijftigste vestiging - Automobielmanagement.nl

Profile opent honderdvijftigste vestiging

Profile Tyrecenter heeft zijn honderdvijftigste vestiging geopend.

In het voor de zakelijke markt belangrijke Rotterdam is er een aantal cruciale extra vestigingen bijgekomen. Ze maken deel uit van het nieuwe onderhoudsconcept Autozone010. Hier kan de zakelijke berijder terecht voor zowel autoschade, glas, banden als onderhoud. Behalve in Rotterdam zijn de afgelopen maanden vestigingen geopend in Nunspeet, Oud Beijerland en Vlaardingen. De afgelopen vijf jaar zijn er gemiddeld twintig vestigingen per jaar bijgekomen. Daarmee is de koek nog niet op, want de retailformule wil in Nederland volgend jaar doorgroeien naar honderdtachtig filialen. Om die groei in goede banen te leiden, is Stephan Tromp aangesteld als Franchise Manager. Hij verdiende zijn sporen in diverse functies bij Kwik Fit. Hij gaat zich met name bezighouden met de opstart van nieuwe vestigingen en de begeleiding van bestaande.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding