ANWB Alarmcentrale: motormanagement op 1

Auto’s met problemen op het gebied van elektronica en motormanagement werden afgelopen zomer het vaakst gemeld bij de ANWB Alarmcentrale.

Ook de accu/dynamo (tweede plaats), koeling, aandrijving/koppeling en de remmen lieten het vaak afweten. In totaal was de zomerpiek nog nooit zo druk voor de Alarmcentrale. Reden voor de ANWB om mensen die nu nog met vakantie gaan op te roepen de auto een onderhoudsbeurt te laten geven. Ook de conditie en het profiel van de banden moeten dan, wat de ANWB betreft, meegenomen worden. De zomerpiek van de afdeling voertuighulpverlening begon eerder, duurde langer en was hoger dan voorheen. De alarmcentrale in Den Haag kreeg ongeveer acht procent meer hulpverleningen dan dezelfde periode vorig jaar. De drukste dag was 21 juli, toen negenduizend telefoontjes binnenkwamen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ANWB Alarmcentrale: motormanagement op 1 - Automobielmanagement.nl

ANWB Alarmcentrale: motormanagement op 1

Auto’s met problemen op het gebied van elektronica en motormanagement werden afgelopen zomer het vaakst gemeld bij de ANWB Alarmcentrale.

Ook de accu/dynamo (tweede plaats), koeling, aandrijving/koppeling en de remmen lieten het vaak afweten. In totaal was de zomerpiek nog nooit zo druk voor de Alarmcentrale. Reden voor de ANWB om mensen die nu nog met vakantie gaan op te roepen de auto een onderhoudsbeurt te laten geven. Ook de conditie en het profiel van de banden moeten dan, wat de ANWB betreft, meegenomen worden. De zomerpiek van de afdeling voertuighulpverlening begon eerder, duurde langer en was hoger dan voorheen. De alarmcentrale in Den Haag kreeg ongeveer acht procent meer hulpverleningen dan dezelfde periode vorig jaar. De drukste dag was 21 juli, toen negenduizend telefoontjes binnenkwamen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding