Geert van de Laar international salesmanager M.A.D.

De M.A.D. Holding heeft haar accountmanager Geert van de Laar benoemd tot international salesmanager.

M.A.D. Holding levert wereldwijd veersystemen en remschijfafdraaiapparatuur aan de aftermarket. De komende drie jaar wil het bedrijf een substantiële omzetgroei bereiken, door middel van nieuwe producten en distributiekanalen in nieuwe groeimarkten. Van de Laar gaat helpen dat doel te verwezenlijken, onder meer door de wereldwijde verkoopactiviteiten van M.A.D. directer en effectiever aan te sturen. Geert van de Laar werkt bij de M.A.D. Holding sinds januari 2001. Voor zijn komst naar Veenendaal was hij salesmanager bij Koltec-Necam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geert van de Laar international salesmanager M.A.D. - Automobielmanagement.nl

Geert van de Laar international salesmanager M.A.D.

De M.A.D. Holding heeft haar accountmanager Geert van de Laar benoemd tot international salesmanager.

M.A.D. Holding levert wereldwijd veersystemen en remschijfafdraaiapparatuur aan de aftermarket. De komende drie jaar wil het bedrijf een substantiële omzetgroei bereiken, door middel van nieuwe producten en distributiekanalen in nieuwe groeimarkten. Van de Laar gaat helpen dat doel te verwezenlijken, onder meer door de wereldwijde verkoopactiviteiten van M.A.D. directer en effectiever aan te sturen. Geert van de Laar werkt bij de M.A.D. Holding sinds januari 2001. Voor zijn komst naar Veenendaal was hij salesmanager bij Koltec-Necam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding