Havam voegt Brembo toe aan assortiment

Havam Automotive levert voortaan ook Brembo-producten.

Met de komst van de Italiaanse high performance remsystemen en -componenten geeft Havam gehoor aan “een veelgehoorde wens vanuit de markt”. Raymond Vael, algemeen directeur Havam: “Nu we Brembo hebben kunnen toevoegen aan onze productlijnen, leveren wij remsystemen en -componenten voor alle typen auto’s en prijsklassen. Daarvan profiteren onze klanten maar uiteindelijk ook het autobedrijf en de automobilist, want de auto is snel weer beschikbaar na reparatie.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Havam voegt Brembo toe aan assortiment - Automobielmanagement.nl

Havam voegt Brembo toe aan assortiment

Havam Automotive levert voortaan ook Brembo-producten.

Met de komst van de Italiaanse high performance remsystemen en -componenten geeft Havam gehoor aan “een veelgehoorde wens vanuit de markt”. Raymond Vael, algemeen directeur Havam: “Nu we Brembo hebben kunnen toevoegen aan onze productlijnen, leveren wij remsystemen en -componenten voor alle typen auto’s en prijsklassen. Daarvan profiteren onze klanten maar uiteindelijk ook het autobedrijf en de automobilist, want de auto is snel weer beschikbaar na reparatie.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding