Wittebrug verwelkomt 500e online serviceklant

Sinds enkele maanden is Wittebrug Autobedrijven aangesloten op Garageselect.nl, een online reserveringsysteem voor werkplaatsafspraken. Afgelopen week verwelkomde Wittebrug de vijfhonderdste klant.

"Wij hebben er direct voor gekozen het reserveringsysteem van Garageselect.nl ook op onze eigen website te plaatsen. Naast het werven van nieuwe klanten faciliteren we hiermee ook onze eigen klanten in het maken van een werkplaatsafspraak. Het wordt goed ontvangen door de klant, die kan 24 uur per dag, zeven dagen per week afspraken maken. Zij ontvangen direct een bevestiging in onze eigen huisstijl", aldus Jack Hogendoorn van Wittebrug Autobedrijven. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat ruim zeventig procent van alle online-klanten tijdens de reservering ook extra producten en diensten aankoopt. Zo werden er bijna honderd aircochecks verkocht. Volgens Garageselect.nl zijn vijfhonderd reserveringen is al gauw goed voor een volle werkweek voor een medewerker aan de telefoon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wittebrug verwelkomt 500e online serviceklant - Automobielmanagement.nl

Wittebrug verwelkomt 500e online serviceklant

Sinds enkele maanden is Wittebrug Autobedrijven aangesloten op Garageselect.nl, een online reserveringsysteem voor werkplaatsafspraken. Afgelopen week verwelkomde Wittebrug de vijfhonderdste klant.

"Wij hebben er direct voor gekozen het reserveringsysteem van Garageselect.nl ook op onze eigen website te plaatsen. Naast het werven van nieuwe klanten faciliteren we hiermee ook onze eigen klanten in het maken van een werkplaatsafspraak. Het wordt goed ontvangen door de klant, die kan 24 uur per dag, zeven dagen per week afspraken maken. Zij ontvangen direct een bevestiging in onze eigen huisstijl", aldus Jack Hogendoorn van Wittebrug Autobedrijven. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat ruim zeventig procent van alle online-klanten tijdens de reservering ook extra producten en diensten aankoopt. Zo werden er bijna honderd aircochecks verkocht. Volgens Garageselect.nl zijn vijfhonderd reserveringen is al gauw goed voor een volle werkweek voor een medewerker aan de telefoon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding