Bandenkiezer.nl helpt consument kiezen

Een website van Vredestein schept duidelijkheid over veilig gebruik van banden. Aldus Vredestein.

Vredestein heeft de website bandenkiezer.nl gelanceerd. Op deze website wordt uitleg gegeven over het juiste gebruik van banden bij verschillende situaties en kan iedereen een advies krijgen op zijn of haar eigen situatie toegespitst. De website is ervoor bedoeld ‘meer informatie te verschaffen over hoe een band de verkeersveiligheid vergroot’. Dat verschillende type auto’s verschillende banden nodig hebben, weet iedereen. Maar het is uiteraard ook van belang welke rijstijl de bestuurder heeft, hoeveel kilometers per jaar er worden afgelegd en of er wel of niet mee wordt gereden in de winter. Via bandenkiezer.nl krijgt iedereen persoonlijk advies, zegt Vredestein. Het is ook mogelijk op de www.bandenkiezer.nl een advies te krijgen over welke band nu geschikt is voor welk voertuig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bandenkiezer.nl helpt consument kiezen - Automobielmanagement.nl

Bandenkiezer.nl helpt consument kiezen

Een website van Vredestein schept duidelijkheid over veilig gebruik van banden. Aldus Vredestein.

Vredestein heeft de website bandenkiezer.nl gelanceerd. Op deze website wordt uitleg gegeven over het juiste gebruik van banden bij verschillende situaties en kan iedereen een advies krijgen op zijn of haar eigen situatie toegespitst. De website is ervoor bedoeld ‘meer informatie te verschaffen over hoe een band de verkeersveiligheid vergroot’. Dat verschillende type auto’s verschillende banden nodig hebben, weet iedereen. Maar het is uiteraard ook van belang welke rijstijl de bestuurder heeft, hoeveel kilometers per jaar er worden afgelegd en of er wel of niet mee wordt gereden in de winter. Via bandenkiezer.nl krijgt iedereen persoonlijk advies, zegt Vredestein. Het is ook mogelijk op de www.bandenkiezer.nl een advies te krijgen over welke band nu geschikt is voor welk voertuig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding