TomTom boert goed

TomTom heeft een goed resultaat geboekt over 2007. Het bedrijf verkocht een recordaantal producten en de winst bereikte het hoogste niveau ooit.

TomTom boekte een omzet van 1,74 miljard euro, 27 procent meer dan in 2006. De nettowinst steeg met 43 procent naar 317 miljoen euro. TomTom verkocht bijna tien miljoen apparaten, ruim honderd procent meer dan in 2006, zo meldt Financiële Telegraaf vandaag (21 februari). TomTom verwacht dat de omzet dit jaar 2,0 tot 2,2 miljard euro zal bedragen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TomTom boert goed - Automobielmanagement.nl

TomTom boert goed

TomTom heeft een goed resultaat geboekt over 2007. Het bedrijf verkocht een recordaantal producten en de winst bereikte het hoogste niveau ooit.

TomTom boekte een omzet van 1,74 miljard euro, 27 procent meer dan in 2006. De nettowinst steeg met 43 procent naar 317 miljoen euro. TomTom verkocht bijna tien miljoen apparaten, ruim honderd procent meer dan in 2006, zo meldt Financiële Telegraaf vandaag (21 februari). TomTom verwacht dat de omzet dit jaar 2,0 tot 2,2 miljard euro zal bedragen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding