Michelin verhoogt bandenprijzen

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto's en bestelwagens met 3,5 procent.

Banden voor vrachtauto's worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen, aldus de Franse bandenfabrikant. De verhogingen worden doorgevoerd tussen 15 maart en 1 juli.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michelin verhoogt bandenprijzen - Automobielmanagement.nl

Michelin verhoogt bandenprijzen

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto's en bestelwagens met 3,5 procent.

Banden voor vrachtauto's worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen, aldus de Franse bandenfabrikant. De verhogingen worden doorgevoerd tussen 15 maart en 1 juli.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding