Koplamp wordt strook van led’s

Nieuwe koplamptechnologie van Osram laat zien dat er in plaats van twee aparte lampen nu een koplamp is die bestaat uit zestien led’s.

Die led’s van Opto vormen een doorlopende smalle lichtstrip. De concept car was in Genève te zien bij Pininfarina. Volgens Peter Knittle, hoofd van de Automotive LED Marketing van de verlichtingfabrikant, staan de nieuwe de koplampen en de andere verlichtingsfuncties een grote creativiteit toe van de ontwerpers, terwijl de verlichting toch geschikt is voor serieproductie. Osram is onderdeel van Siemens en heeft vierduizend werknemers wereldwijd. Opto Semiconductors GmbH in gevestigd in het Duitse Regensburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koplamp wordt strook van led’s - Automobielmanagement.nl

Koplamp wordt strook van led’s

Nieuwe koplamptechnologie van Osram laat zien dat er in plaats van twee aparte lampen nu een koplamp is die bestaat uit zestien led’s.

Die led’s van Opto vormen een doorlopende smalle lichtstrip. De concept car was in Genève te zien bij Pininfarina. Volgens Peter Knittle, hoofd van de Automotive LED Marketing van de verlichtingfabrikant, staan de nieuwe de koplampen en de andere verlichtingsfuncties een grote creativiteit toe van de ontwerpers, terwijl de verlichting toch geschikt is voor serieproductie. Osram is onderdeel van Siemens en heeft vierduizend werknemers wereldwijd. Opto Semiconductors GmbH in gevestigd in het Duitse Regensburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding