Nieuwe website: www.bandenportaal.nl

De website Autoschadeportaal.nl krijgt er een broertje bij: www.bandenportaal.nl.

Met deze "onafhankelijke nieuws- en informatiesite voor de bandenbranche en aanverwante sectoren" kunnen bedrijven de ontwikkelingen in hun sector volgen. Ook omvat de nieuwe site branche-informatie die van nut kan zijn voor hun bedrijfsvoering. In navolging van Autoschadeportaal zullen periodiek per e-mail nieuwsbrieven worden verstuurd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de site.

Nieuwe website: www.bandenportaal.nl - Automobielmanagement.nl

Nieuwe website: www.bandenportaal.nl

De website Autoschadeportaal.nl krijgt er een broertje bij: www.bandenportaal.nl.

Met deze "onafhankelijke nieuws- en informatiesite voor de bandenbranche en aanverwante sectoren" kunnen bedrijven de ontwikkelingen in hun sector volgen. Ook omvat de nieuwe site branche-informatie die van nut kan zijn voor hun bedrijfsvoering. In navolging van Autoschadeportaal zullen periodiek per e-mail nieuwsbrieven worden verstuurd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de site.