De officiële uitreiking van de onderscheiding vond plaats in Luxemburg stad in aanwezigheid van belangrijke politieke en industriële autoriteiten. De Smartwear-technologie is speciaal ontwikkeld om een nieuwe compound en nieuwe groeven te laten verschijnen naarmate de band verder slijt om de grip op nat en de weerstand tegen aquaplaning op een hoog niveau te houden. De nieuwe band behoudt zijn prestaties dus gedurende het hele bandenleven.
Goodyear is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Goodyear is marktleider op het gebied van runflat banden, met verschillende toepassingen op BMW’s, de veelgeprezen Mini, sportieve Mercedes-Benz modellen, Opel en andere merken. In de nabije toekomst zullen nog meer modellen met RunOnFlat banden worden uitgerust want de ontwikkelingsingenieurs werken met talloze autofabrikanten aan meer dan 150 RunOnFlat-projecten. In 2007 leverde Goodyear meer dan twee miljoen RunOnFlat banden. www.goodyear.nl

 

 

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding