De onderneming uit Deventer, eigendom van Pieter Rommens en Marcel de Groot, kent twee divisies: een bandencentrum met werkplaats en een groothandel in autobanden. Veel eigenaren van supersportauto’s vertrouwen hun kostbare bolides al jaren toe aan het bedrijf voor de montage van nieuwe banden en controle van de wieluitlijning.

Het distributeurschap van de Michelin Pilot Sport Cup en de Michelin Pilot Sport Cup + vervult Rommens en De Groot met "trots". De combinatie van bandencentrum en werkplaats, waar nu de distributie van de sportieve Michelins bijkomt, maakt Bandencentrum Jan Steverink "een logische gesprekspartner voor bijvoorbeeld Porsche en BMW-dealers en -specialisten. Maar ook voor eigenaren van deze Porsches, BMW’s en andere sportauto’s. Onze handelsactiviteiten koppelen we aan kennis en kunde van het monteren van deze speciale banden."

Porsche monteert deze Michelin-banden af fabriek onder de meest krachtige types 911: de GT2 en GT3. BMW kiest voor deze banden onder de M3.. Door het brede assortiment kunnen ook veeleisende eigenaren van andere merken sportwagens bij Bandencentrum Jan Steverink terecht voor Pilot Sport Cups.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding