Van Wessum Director Marketing & Sales Apollo Vredestein

Jaap van Wessum (41) is aangesteld als Director Marketing & Sales bij Apollo Vredestein.

In deze functie leidt hij de Europese verkooporganisatie, inclusief de  Country Managers die de verschillende landenvestigingen aansturen waarin de bandenfabrikant actief is. Van Wessum volgt Marc Luyten op, die Chief Marketing Officer (CMO) wordt bij het Indiase moederbedrijf van Apollo Vredestein: Apollo Tyres Ltd.

Jaap van Wessum werkt al ruim dertien jaar voor Vredestein, onder meer in verkoopfuncties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en als Manager Marketing Communicatie. Tot 2008 was hij Country Manager in Scandinavië en sinds september van dat jaar in Nederland. Per 1 maart 2010 treedt hij officieel toe tot de directie van het in Enschede gevestigde bandenmerk.

De benoeming gaat in per 1 januari. Apollo Vredestein heeft gewacht met het officieel bekendmaken van deze aanstelling omdat nu ook Van Wessum’s opvolger kan worden gepresenteerd: Paul Eidhof (47). De nieuwe Country Manager Nederland leidt vanaf 1 maart de Nederlandse verkooptak. Hij werkte de afgelopen 2,5 jaar voor de firma Parker Hannifin als Sales Manager Mobile & Industrial. Daarnaast beschikt hij over ruime ervaring binnen de automotive branche. Van 1996 tot en met 2007 werkte hij onder meer als Commercieel Directeur bij Power Packer Europa, een bedrijf dat hydraulische apparatuur levert aan de automobielindustrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Wessum Director Marketing & Sales Apollo Vredestein - Automobielmanagement.nl

Van Wessum Director Marketing & Sales Apollo Vredestein

Jaap van Wessum (41) is aangesteld als Director Marketing & Sales bij Apollo Vredestein.

In deze functie leidt hij de Europese verkooporganisatie, inclusief de  Country Managers die de verschillende landenvestigingen aansturen waarin de bandenfabrikant actief is. Van Wessum volgt Marc Luyten op, die Chief Marketing Officer (CMO) wordt bij het Indiase moederbedrijf van Apollo Vredestein: Apollo Tyres Ltd.

Jaap van Wessum werkt al ruim dertien jaar voor Vredestein, onder meer in verkoopfuncties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en als Manager Marketing Communicatie. Tot 2008 was hij Country Manager in Scandinavië en sinds september van dat jaar in Nederland. Per 1 maart 2010 treedt hij officieel toe tot de directie van het in Enschede gevestigde bandenmerk.

De benoeming gaat in per 1 januari. Apollo Vredestein heeft gewacht met het officieel bekendmaken van deze aanstelling omdat nu ook Van Wessum’s opvolger kan worden gepresenteerd: Paul Eidhof (47). De nieuwe Country Manager Nederland leidt vanaf 1 maart de Nederlandse verkooptak. Hij werkte de afgelopen 2,5 jaar voor de firma Parker Hannifin als Sales Manager Mobile & Industrial. Daarnaast beschikt hij over ruime ervaring binnen de automotive branche. Van 1996 tot en met 2007 werkte hij onder meer als Commercieel Directeur bij Power Packer Europa, een bedrijf dat hydraulische apparatuur levert aan de automobielindustrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding