Rolf Lauret slaat eerste paal nieuwbouw Brezan

Rolf Lauret, eigenaar van de Autobinck Holding, heeft vanmorgen de eerste paal geslagen van de nieuwe centrale organisatie van Brezan Automaterialen in Ede.

Ter hoogte van de A30, nabij de verbinding met de A12 verrijst de komende maanden een gebouw dat drie keer zo groot wordt als het huidige aan de Maxwellstraat. Het krijgt twaalf docks, tegen vier nu, en is gebaseerd op een netwerk van 175 Brezan-vestigingen.

Het complex aan de Darwinstraat gaat drie afdelingen omvatten: chemicaliën, slijtageonderdelen en het bulkmagazijn. Door de aanzienlijk ruimere capaciteit kan Brezan straks makkelijker grote partijen opslaan en daardoor schaalvoordeel boeken. Overigens blijven de acht regiodepots van Brezan gewoon bestaan.

De nieuwbouw  wordt dertienduizend vierkante meter groot. In totaal meet het terrein zeventienduizend vierkante meter. In november van dit jaar wil Brezan het pand gaan betrekken. Uiterlijk in februari 2011 moet het huidige onderkomen zijn verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rolf Lauret slaat eerste paal nieuwbouw Brezan - Automobielmanagement.nl

Rolf Lauret slaat eerste paal nieuwbouw Brezan

Rolf Lauret, eigenaar van de Autobinck Holding, heeft vanmorgen de eerste paal geslagen van de nieuwe centrale organisatie van Brezan Automaterialen in Ede.

Ter hoogte van de A30, nabij de verbinding met de A12 verrijst de komende maanden een gebouw dat drie keer zo groot wordt als het huidige aan de Maxwellstraat. Het krijgt twaalf docks, tegen vier nu, en is gebaseerd op een netwerk van 175 Brezan-vestigingen.

Het complex aan de Darwinstraat gaat drie afdelingen omvatten: chemicaliën, slijtageonderdelen en het bulkmagazijn. Door de aanzienlijk ruimere capaciteit kan Brezan straks makkelijker grote partijen opslaan en daardoor schaalvoordeel boeken. Overigens blijven de acht regiodepots van Brezan gewoon bestaan.

De nieuwbouw  wordt dertienduizend vierkante meter groot. In totaal meet het terrein zeventienduizend vierkante meter. In november van dit jaar wil Brezan het pand gaan betrekken. Uiterlijk in februari 2011 moet het huidige onderkomen zijn verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding