Autoprof Gorinchem 2010: 4244 bezoekers op eerste dag

Autoprof Gorinchem 2010 heeft op de eerste beursdag 4244 bezoekers verwelkomd.

Dat waren er 26 meer dan vorig jaar, toen de dinsdag uitkwam op 4218 man.

Organisator Geert Huising is tevreden over de opkomst van gisteren. "Het is een heel net cijfer, dat keurig in de pas loopt bij de opkomst in voorgaande jaren." Traditioneel is de dinsdag de minst bezochte van de drie beursdagen. Vorig jaar sloot de beurs op 15.676 bezoekers – een record voor ‘Gorinchem’.

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem vindt nog vandaag en morgen plaats, steeds van 15.00 tot 22.00 uur en alleen op uitnodiging. Het is de vijfde editie van de beurs. Op de stand van Automobiel Management (113) vinden vanmiddag korte presentaties plaats over actuele brancheontwikkelingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoprof Gorinchem 2010: 4244 bezoekers op eerste dag - Automobielmanagement.nl

Autoprof Gorinchem 2010: 4244 bezoekers op eerste dag

Autoprof Gorinchem 2010 heeft op de eerste beursdag 4244 bezoekers verwelkomd.

Dat waren er 26 meer dan vorig jaar, toen de dinsdag uitkwam op 4218 man.

Organisator Geert Huising is tevreden over de opkomst van gisteren. "Het is een heel net cijfer, dat keurig in de pas loopt bij de opkomst in voorgaande jaren." Traditioneel is de dinsdag de minst bezochte van de drie beursdagen. Vorig jaar sloot de beurs op 15.676 bezoekers – een record voor ‘Gorinchem’.

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem vindt nog vandaag en morgen plaats, steeds van 15.00 tot 22.00 uur en alleen op uitnodiging. Het is de vijfde editie van de beurs. Op de stand van Automobiel Management (113) vinden vanmiddag korte presentaties plaats over actuele brancheontwikkelingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding