Eerste clean-room revisie dieselinspuitsystemen

Als eerste marktpartij in Nederland gaat Terlouw Diesel Center common-rail injectoren reviseren conform de allerstrengste fabrieksnormen.

Na overleg met diverse fabrikanten van dieselcomponenten is besloten tot nieuwbouw van een zogeheten clean-room. In deze uiterst schone ruimte wordt onder meer gewerkt met een continue gefilterde luchtstroming (overdruksituatie) en precisiegereedschappen om common-railinjectoren te reviseren. Alleen zo’n ‘laboratoriumomgeving’ voldoet aan de toleranties voor common-rail injectorrevisie, zoals fabrikanten die stellen.

Eind april wordt de clean-room in gebruik genomen; direct hierna zal Terlouw Diesel Center zijn deuren openen voor het vakpubliek. Op 18 mei, 2 juni en 17 juni kunnen belangstellenden er bij Terlouw Diesel Center (in het Zuid-Hollandse Mijnsheerenland) in een informele sfeer mee kennismaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste clean-room revisie dieselinspuitsystemen - Automobielmanagement.nl

Eerste clean-room revisie dieselinspuitsystemen

Als eerste marktpartij in Nederland gaat Terlouw Diesel Center common-rail injectoren reviseren conform de allerstrengste fabrieksnormen.

Na overleg met diverse fabrikanten van dieselcomponenten is besloten tot nieuwbouw van een zogeheten clean-room. In deze uiterst schone ruimte wordt onder meer gewerkt met een continue gefilterde luchtstroming (overdruksituatie) en precisiegereedschappen om common-railinjectoren te reviseren. Alleen zo’n ‘laboratoriumomgeving’ voldoet aan de toleranties voor common-rail injectorrevisie, zoals fabrikanten die stellen.

Eind april wordt de clean-room in gebruik genomen; direct hierna zal Terlouw Diesel Center zijn deuren openen voor het vakpubliek. Op 18 mei, 2 juni en 17 juni kunnen belangstellenden er bij Terlouw Diesel Center (in het Zuid-Hollandse Mijnsheerenland) in een informele sfeer mee kennismaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding