autOoz.nl lanceert glossy magazine

Vandaag verschijnt de eerste editie van autOoz.nl, een glossy magazine van The Alwaysbemobile Company over auto’s, mobiliteit, banden, velgen en accessoires.

autOoz.nl is een portaal voor gebruikte en nieuwe auto’s. Het richt zich primair op de doelgroep ‘autokopers’: consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Nu de meivakantie nadert, is een papieren product verschenen. Manager autOoz.nl Melissa van Gestel: "Veel van onze bezoekers hebben aangegeven onregelmatig online te zijn tijdens

vakantiebreaks. Wél hebben ze ons duidelijk gemaakt in die periodes graag achtergrondinformatie over hun geliefde onderwerpen te lezen. Deze eerste editie van autOoz.nl magazine hoopt die wens op autogebied in ieder geval te vervullen."

Het magazine telt 84 pagina’s en laat onder meer prominente personen hún visie geven op mobiliteit. De uitgave wordt verspreid via de vestigingen van abc Autoservice, James Autoservice en 1,2,3/// AutoService. Ook kan op  www.autOoz.nl een exemplaar worden aangevraagd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

autOoz.nl lanceert glossy magazine - Automobielmanagement.nl

autOoz.nl lanceert glossy magazine

Vandaag verschijnt de eerste editie van autOoz.nl, een glossy magazine van The Alwaysbemobile Company over auto’s, mobiliteit, banden, velgen en accessoires.

autOoz.nl is een portaal voor gebruikte en nieuwe auto’s. Het richt zich primair op de doelgroep ‘autokopers’: consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Nu de meivakantie nadert, is een papieren product verschenen. Manager autOoz.nl Melissa van Gestel: "Veel van onze bezoekers hebben aangegeven onregelmatig online te zijn tijdens

vakantiebreaks. Wél hebben ze ons duidelijk gemaakt in die periodes graag achtergrondinformatie over hun geliefde onderwerpen te lezen. Deze eerste editie van autOoz.nl magazine hoopt die wens op autogebied in ieder geval te vervullen."

Het magazine telt 84 pagina’s en laat onder meer prominente personen hún visie geven op mobiliteit. De uitgave wordt verspreid via de vestigingen van abc Autoservice, James Autoservice en 1,2,3/// AutoService. Ook kan op  www.autOoz.nl een exemplaar worden aangevraagd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding