Hoogste punt nieuwbouw Brezan Automaterialen

Volgende week dinsdag, 6 juli, wordt het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van de Centrale Organisatie Brezan Automaterialen.

Onder toeziend oog van genodigden hijsen Rolf Lauret (Chairman & President Autobinck Groep) en Peter-Jan Stormmesand (Algemeen Directeur Brezan Automaterialen) de vlag naar het hoogste punt.

Brezan’s centrale organisatie verhuist begin 2011 naar de nieuwe locatie in Ede aan de Darwinstraat 20. Het huidige pand is niet meer geschikt om de groei te ondersteunen. Vanaf 2005 is de omzet gestegen van tachtig miljoen euro naar 114 miljoen euro. De grossiersorganisatie wil naar 150 verkooppunten in Nederland, 25 verkooppunten in België en 25 verkooppunten in Tsjechië. Het nieuwe logistieke centrum is, met ruim 63.022 m3 opslagruimte en 3500 m2 kantoor ruimte, berekend op deze groeiverwachtingen. Het nieuwe logistieke centrum is drie keer groter dan het bestaande magazijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hoogste punt nieuwbouw Brezan Automaterialen - Automobielmanagement.nl

Hoogste punt nieuwbouw Brezan Automaterialen

Volgende week dinsdag, 6 juli, wordt het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van de Centrale Organisatie Brezan Automaterialen.

Onder toeziend oog van genodigden hijsen Rolf Lauret (Chairman & President Autobinck Groep) en Peter-Jan Stormmesand (Algemeen Directeur Brezan Automaterialen) de vlag naar het hoogste punt.

Brezan’s centrale organisatie verhuist begin 2011 naar de nieuwe locatie in Ede aan de Darwinstraat 20. Het huidige pand is niet meer geschikt om de groei te ondersteunen. Vanaf 2005 is de omzet gestegen van tachtig miljoen euro naar 114 miljoen euro. De grossiersorganisatie wil naar 150 verkooppunten in Nederland, 25 verkooppunten in België en 25 verkooppunten in Tsjechië. Het nieuwe logistieke centrum is, met ruim 63.022 m3 opslagruimte en 3500 m2 kantoor ruimte, berekend op deze groeiverwachtingen. Het nieuwe logistieke centrum is drie keer groter dan het bestaande magazijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding