Stinger naar Goodwood

Stinger toont zijn car-computers op het Goodwood Festival of Speed dat van 2 tot en met 4 juli in Engeland wordt gehouden. Het Nederlandse bedrijf heeft dit podium gekozen om de Stinger Card, DSI en de Laser onder de aandacht te brengen van het Engelse publiek.

Stinger-producten worden onder meer in Nederland, Italië, Polen, Spanje en Duitsland verkocht. Sinds juni maakt het Nederlandse bedrijf, met de aanstelling van Celsus als Engelse distributeur, een belangrijke stap in zijn internationale groei. "Door Stinger prominent op het Goodwood festival of Speed te presenteren, weet het merk zeker het hart van de doelgroep te bereiken," aldus Jim de Wilde van het bedrijif. "Iedere autoliefhebber kent natuurlijk het Goodwood Festival of Speed.  Een mooiere plek om ons merk in Engeland te introduceren is nauwelijks denkbaar.  Elk jaar bezoeken zo’n 150 duizend enthousiastelingen het festival. Wij zijn er van overtuigd dat een belangrijk deel van die bezoekers in onze producten is geïnteresseerd.  Vandaar dat wij met onze Engelse partner voor Goodwood hebben gekozen". 

Stinger heeft een geheel in de huiskleuren aangekleed paviljoen neergezet om zijn car-computers te demonstreren. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stinger naar Goodwood - Automobielmanagement.nl

Stinger naar Goodwood

Stinger toont zijn car-computers op het Goodwood Festival of Speed dat van 2 tot en met 4 juli in Engeland wordt gehouden. Het Nederlandse bedrijf heeft dit podium gekozen om de Stinger Card, DSI en de Laser onder de aandacht te brengen van het Engelse publiek.

Stinger-producten worden onder meer in Nederland, Italië, Polen, Spanje en Duitsland verkocht. Sinds juni maakt het Nederlandse bedrijf, met de aanstelling van Celsus als Engelse distributeur, een belangrijke stap in zijn internationale groei. "Door Stinger prominent op het Goodwood festival of Speed te presenteren, weet het merk zeker het hart van de doelgroep te bereiken," aldus Jim de Wilde van het bedrijif. "Iedere autoliefhebber kent natuurlijk het Goodwood Festival of Speed.  Een mooiere plek om ons merk in Engeland te introduceren is nauwelijks denkbaar.  Elk jaar bezoeken zo’n 150 duizend enthousiastelingen het festival. Wij zijn er van overtuigd dat een belangrijk deel van die bezoekers in onze producten is geïnteresseerd.  Vandaar dat wij met onze Engelse partner voor Goodwood hebben gekozen". 

Stinger heeft een geheel in de huiskleuren aangekleed paviljoen neergezet om zijn car-computers te demonstreren. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding