Brezan nieuwbouw Ede bereikt hoogste punt

Aan de Darwinstraat in Ede is vanmiddag de vlag gehesen naar het hoogste punt van Brezan’s nieuwbouw voor zijn centrale organisatie.

Gadeslagen door een vijftigtal genodigden namen Rolf Lauret (Chairman & President Autobinck Groep) en Peter-Jan Stormmesand (Algemeen Directeur Brezan Automaterialen) de officiële handeling voor hun rekening. "Hoogste en hoogtepunten in het leven moet je koesteren", zei Lauret voorafgaand aan het hijsen van de vlag.

De in februari begonnen bouw van het pand ligt op schema. Er zijn inmiddels negentig werkbare dagen verstreken. Bij een gelijkblijvend bouwtempo kunnen begin 2011 de circa 120 medewerkers hun nieuwe werkomgeving in gebruik nemen.  Volgens de directie van uitvoerende partij Bébouw verdient Brezan een schouderklopje: "Het bedrijf is aan het investeren op een moment dat Nederland in crisis is. Er is moed en vertrouwen nodig om dat te doen."

Klik op de fotogalerij voor een impressie van de bijeenkomst.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan nieuwbouw Ede bereikt hoogste punt - Automobielmanagement.nl

Brezan nieuwbouw Ede bereikt hoogste punt

Aan de Darwinstraat in Ede is vanmiddag de vlag gehesen naar het hoogste punt van Brezan’s nieuwbouw voor zijn centrale organisatie.

Gadeslagen door een vijftigtal genodigden namen Rolf Lauret (Chairman & President Autobinck Groep) en Peter-Jan Stormmesand (Algemeen Directeur Brezan Automaterialen) de officiële handeling voor hun rekening. "Hoogste en hoogtepunten in het leven moet je koesteren", zei Lauret voorafgaand aan het hijsen van de vlag.

De in februari begonnen bouw van het pand ligt op schema. Er zijn inmiddels negentig werkbare dagen verstreken. Bij een gelijkblijvend bouwtempo kunnen begin 2011 de circa 120 medewerkers hun nieuwe werkomgeving in gebruik nemen.  Volgens de directie van uitvoerende partij Bébouw verdient Brezan een schouderklopje: "Het bedrijf is aan het investeren op een moment dat Nederland in crisis is. Er is moed en vertrouwen nodig om dat te doen."

Klik op de fotogalerij voor een impressie van de bijeenkomst.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding