Gadeslagen door een vijftigtal genodigden namen Rolf Lauret (Chairman & President Autobinck Groep) en Peter-Jan Stormmesand (Algemeen Directeur Brezan Automaterialen) de officiële handeling voor hun rekening. "Hoogste en hoogtepunten in het leven moet je koesteren", zei Lauret voorafgaand aan het hijsen van de vlag.

De in februari begonnen bouw van het pand ligt op schema. Er zijn inmiddels negentig werkbare dagen verstreken. Bij een gelijkblijvend bouwtempo kunnen begin 2011 de circa 120 medewerkers hun nieuwe werkomgeving in gebruik nemen.  Volgens de directie van uitvoerende partij Bébouw verdient Brezan een schouderklopje: "Het bedrijf is aan het investeren op een moment dat Nederland in crisis is. Er is moed en vertrouwen nodig om dat te doen."

Klik op de fotogalerij voor een impressie van de bijeenkomst.