Inmiddels is ook een landelijke website gelanceerd – www.autocrew.nl – die klanten informeert over de diensten en vestigingen. Ook autobedrijven die zich willen aansluiten vinden op de site informatie en een aanvraagformulier.

"Dat zich ondertussen 25 autobedrijven hebben aangesloten, is het mooiste bewijs dat AutoCrew inspeelt op de behoeften in de markt", aldus Bart Frison, Marketing Manager Networks van Bosch Automotive Aftermarket. AutoCrew richt zich op universele autobedrijven die willen investeren in opleiding en werkplaatsuitrusting, met behoud van hun eigen bedrijfsaanpak. De tweede garageformule van Bosch werd begin maart 2010 in Nederland geïntroduceerd. Na de verkennende gesprekken met onder meer de grossiers en de nodige praktische voorbereidingen ging midden juni de ledenwerving van start.

Thomas Pardijs, conceptadviseur van AutoCrew Nederland, is er gezien de grote interesse van overtuigd dat AutoCrew eind 2010 al de barrière van vijftig AutoCrew-leden kan doorbreken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding